Over ons


Onze organisatiecultuur- en structuur; jong, sterk en dynamisch. Dit uit zich zowel in het brede scala aan diensten die De Betuwe Transport B.V. aanbiedt als wel ons team van hardwerkende en doortastende werknemers. De ervaring die zij door de jaren heen hebben opgedaan, zijn voor ons een goede leerschool geweest.

Door deze ervaringen om te buigen in activiteiten die de vraag van onze klant weerspiegelt, hebben wij ons gevormd tot een toonaangevende organisatie die op verschillende terreinen markt wint.

Niets is zo veranderlijk als de huidige markt, daarop wordt ad-hoc ingespeeld. Door middel van marktverkenning, kwaliteitsonderzoek en implementatie van onderzoeksresultaten, zorgt onze organisatie voor een optimale levering van diensten en een tevreden klantenbestand. Relatiebeheer staat voorop bij onze organisatie wat tastbaar wordt uitgedragen.

Solide, betrokken, en zelfstandige medewerkers die ons bedrijfsmotto te allen tijde in acht houden en uitdragen, dragen de organisatie. Niets is zo belangrijk als een goed fundament. Wij durven met trots te zeggen dat deze basis is gelegd en te allen tijde in acht wordt genomen door onze medewerkers. Met de verscheidenheid aan diensten, flexibiliteit en expertise van ons team gaan wij met een positieve instelling de toekomst in en hopen u nog velen jaren van dienst te mogen zijn.

Ook zijn wij voorzien van de NIWO vergunning.